Bababiztonsági tanácsadás

Új szolgáltatásunkat elsősorban azon családoknak ajánljuk, akiknél a lakás, vagy ház kialakítása a baba biztonsága szempontjából nehezen megvalósítható. 
Speciális lépcsőfordulók, falfelületek, melyekre térelválasztást szeretnének alkalmazni és nem tudják milyen lehetőségeik vannak?
Keressenek meg minket telefonon, vagy email-ben és mi megkeressük az Ön számára legideálisabb, leginkább esztétikus és költséghatékony megoldást.

A telefonos, email-es megkeresés esetén kérjük mérjék le a rendelkezésre álló felületek méreteit és készítsenek fényképet a szóba forgó helyszínről.
Ezek birtokában szinte minden esetben tudunk javaslatot tenni a Magyarországon ( és sokszor környező országokban ) elérhető lehetőségek felhasználásával a helység biztonságossá tételére.

Szolgáltatásunk nemcsak térelzárásra, hanem komplett konyhai, fürdőszobai, él- és sarokvédelmi, balkonvédelmi és egyéb más lakásban előforduló veszélyhelyzetek megoldásaira igyekszik ajánlást tenni.

Helyszíni tanácsadásra is van lehetőség, amelynek díja Budapesten 20.000 Ft. A szolgáltatás díja, 50.000 forint feletti vásárlás esetén a vételárba beleszámítható.
 

Keressen minket bátran, örömmel segítünk!

Telefon: 0630/864 7068

Email: info@gyerekbiztos.hu