Dreambaby kifeszíthető babarács automata becsukódással fekete max 188 cm szélességre (4opcionálisan használható 27 cm-es kiegészítő elemmel)

Dreambaby automatikusan bezáródó babarácsa, mely kifeszíthető rögzítésének köszönhetően fúrás nélkül is felszerelhető.
Az alaprács 71-80 cm között állítható szélességű nyílásokhoz alkalmas, melyhez a csomagban 4 db 27 cm-es kiegészítő elem tartozik.
Az elemeket mindegyikét nem kötelező felhasználni:

Amennyiben minden elemet felhasznál a rács 179-188 cm szélességű nyílást tud áthidalni.
3 kiegészítő elemmel: 152-161 cm hidalható át.
2 kiegészítő elemmel: 125-134 cm hidalható át.
1 kiegészítő elemmel: 98-107 cm hidalható át.
( Az egyik 27 cm-es elemet van lehetőség lecserélni 9 cm elemre, amennyiben Önöknek 161-170, 134-142,107-116, 80-89 közötti nyílásuk van. Ez esetben kérjük a rendelés során a megjegyzés rovatban kérjék a cserét.)
Amennyiben Önöknek a rendelkezésre álló plusz kiegészítő elem valamelyikére lenne szükségük a távolság áthidalására, van lehetőség az elemek becserélésére a készlet erejéig. Ez esetben kérem keressenek minket emailben, vagy telefonon.

A speciális zárószerkezet, nyitás után becsukja az ajtót Ön után, így lépcsőn nem kell lefele visszanyúlnia.
Magassága: 75 cm
Anyag: fekete fém, zár műanyag

Segítség a kalkulációhoz:

- 1 oldalra csak 2 kiegészítő elemet lehetséges tenni, azaz összesen maximum 4 kiegészítő használható. Lenti felsorolásból korlátozottan van lehetőség még plusz kiegészítő elem hozzáadására.
- Mindenképpen mérje le alul és felül is a nyílást. Célszerű a kisebb számhoz tartozó kiegészítőket választani, amennyiben pont határra esik a két nyílásszélesség.
A termékhez tartozó kiegészítő elemek sajnos már csak hiányosan érhetők el, így kérem csak azokkal a kiegészítőkkel számoljanak, amit a termék alatt megtalálnak mint kiegészítő termék.
Amennyiben bizonytalan kérje alábbi nyomtatványon segítségünket. Örömmel segítünk kiválasztani a legjobb megoldást.

Anyag: fekete fém, zár műanyag

A termékbemutató videóban még szerepel a nyitott állást fixáló funkció, mely biztonsági okokból kivezetésre került. Kérjük ezt a tulajdonságot ne keressék.

A képek illusztrációként kiegészítő elemeket tartalmazhatnak. A csomag az alap rácsot és a feltöntetett kiegészítő elemeket tartalmazza. A további kiegészítő elemek külön rendelhetők. 
 

Írjon nekünk!

Gyártó: Dreambaby
52.990 Ft
Ehhez a termékhez alábbi termékeket ajánljuk. Jelölje be azokat, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Dreambaby kifeszíthető babarács automata becsukódással fekete max 188 cm szélességre (4opcionálisan használható 27 cm-es kiegészítő elemmel)
52.990 Ft

Youtube videók

Vélemények

Legyen Ön az első aki véleményezi ezt a terméket!
Írja meg véleményét!