Fizetési módok

Lehetséges fizetési módok

Bankkártyás fizetés a CIB rendszerén keresztül 

Üdvözöljük a CIB Bankbiztonságos, internetes fizetési megoldásával működő gyerekbiztos.hu!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

  • Olvassa el gyerekbiztos.hu ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
  • Tanulmányozza át a gyerekbiztos.hu biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
  • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
  • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
  • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
  • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja a TLS titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

ATLS, a TransportLayerSecurity elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 256 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 256 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az TLS alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az TLS segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere bármely bank által kibocsájtott Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

  1. Ön a gyerekbiztos.hu oldalán választja ki az árut melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
  2. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
  3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
  4. A fizetést követően Ön visszatér a gyerekbiztos.hu oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a gyerekbiztos.hu oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül.Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

Banki átutalás (előre utalás)

A banki átutalás a webáruház CIB bankszámlájára történik, melyet Ön a visszaigazoló levelünkben talál meg. Az utalásban minden esetben fel kell tüntetni a vásárló nevét és a megrendelés számát. Az utalás összege a termék bruttó – kedvezményekkel csökkentett – vételára, valamint a szállítási költsége. Amennyiben a megrendelés beérkezésétől számított 10. napig nem érkezik meg az utalás, úgy a megrendelést töröljük, melyről Önt a megadott email címen tájékoztatjuk.

Bankszámla számunk: CIB BANK 10701348-71184247-51100005 ( Kérjük az utalással várják meg visszaigazoló levelünket, amelyben a termék rendelkezésre állását visszajelezzük. )

Utánvét

Önnek lehetősége van a futárszolgálatnál, a termék átvételekor utólag kizárólag készpénzzel fizetni. Webáruházunkban az utánvét díja jelenleg 290 Ft, értékhatártól függetlenül.