Kinyitás elleni védelem

Egy átlagos háztartásban millió olyan tárgy lapul, amelyek veszélyt jelentenek gyermekeinkre. Gondoljunk csak a késekre, nehéz, éles tárgyakra, vagy gyógyszerekre. Sok értékes műszaki eszközünket is igyekszünk nem gyermekünk keze ügyébe átengedni. Szerencsére a szekrények és fiókok elzárására számtalan megoldást kínálnak már a gyártók. A választáshoz olyan döntéseket kell meghoznunk, hogy milyen színt preferálunk, milyen felületű adott bútor, csavarozásos megoldás szóba jöhet-e? Ma már léteznek mágneses rendszerek, mely mindenféle esztétikai kompromisszum nélkül biztosítják védelmünket. 
Sokan a védekezésnél hajlamosak elfelejteni az ablakok, erkélyajtók biztonságossá tételét, pedig már létezik több olyan praktikus eszköz, amivel Ön nyugodtan szellőztetheti lakását, miközben gyermekét is biztonságban érezheti.

Tekintse meg alábbiakban az általunk ajánlott termékeket, melyeket a könnyebb választás érdekében a felső sorban további funkcionális szűrő szerint is tud listázni. Részletekért kattintson a képekre!

Rendezés: