Ajtórács, babarács, lépcsőrács

Már alig pár hónapos gyermekünknél tapasztaljuk, hogy mozgás és térigénye- ezzel együtt kíváncsisága- olyan méreteket ölt, amelyhez állandó felügyelet szükséges. Ennek biztonságos megoldására születtek meg a védőrácsok, amelyek helységeket, lépcsőfeljárókat és a lakás egyéb veszélyt rejtegető pontjait zárják le. A kiválasztásnál elsődleges szempont a nyílás szélessége, melyet le szeretnénk zárni, valamint azok elhelyezkedése. Szeretnénk, ha nem kellene fúrni, vagy több helyen is használnánk? Ez esetben kifeszítős rögzítést kell keresnünk. Azonban ezen rácsok küszöbbel rendelkeznek, így nem ajánlunk lépcsőfeljárók tetejére, mert balesetveszélyes! Természetesen döntenünk kell a színről, anyagról is, valamint a rács mobilis felhasználása is szempont lehet. 
 A terméktulajdonságok könnyű áttekintéséhez egy ikonos segítséget tettünk minden termék oldalára. 
Ebből egyből leolvashatja, hogy a rácsot kell-e fúrni, nyitható-e mindkét oldalra, bővíthető-e,  illetve mobilizálható-e?
Reméljük az ikonok segíteni fogják a könnyebb választásukat!

Alábbiakban találja az általunk ajánlott termékeket, valamint alábbi képek alatt egy további szűrőt, mellyel szűkíteni tudja termékkeresését. Klikkeljen a képekre részletekért!
Keresésének megkönnyítéséhez készített táblázatunkban, a termékek tulajdonságai alapján minimálisra tudja csökkenteni a választható ajtórácsokat. Klikkeljen ide a táblázatért.

Rendezés: