Rólunk

Vállalkozásunk bázisát férjem (Sommer Ádám) és én (Sommer Ágnes) alkotjuk.
Gyermekeink születését és első éveit követően született meg a gondolat a gyerekbiztos.hu webáruház életre keltésére. Az inspirációt egy utazás adta, ahol szembesültünk azzal, hogy külföldön mennyivel több eszköz áll a szülők rendelkezésére, hogy életüket, utazásaikat gyermekükkel kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyék. Számukra a gyerekbiztonság nem csak annyit jelentett, hogy biztonságos gyerekülésbe tegyék gyereküket, hanem egy olyan szemléletet, miszerint egy gyerekkel aggodalom nélkül élni nem olyan nagy dolog....ha fel vagy rá készülve.

Az áruház kategóriáinál is azt szerettük volna, ha gyakorlatilag velünk együtt feltérképezzék a lakásukat a nézgelődők és mindenhol megkapják a választ arra, hogy mire van szükségük a felkészültség állapotának eléréséhez.
A webáruház azonban nem minden. Célunk, hogy blogunkkal és társadalmi akcióinkkal nevet szerezzünk magunknak a gyerekbiztonság területén és ennek a területnek a képviselőjévé válhassunk. 

Segítsenek minket kérdéseikkel, észrevételeikkel, kritikáikkal, termékeink értékelésével, hogy minden nap jobbak lehessünk és minél több család életét tudjuk picit javítani.

Köszönjük, hogy ellátogatott webáruházunkba!

Adataink:

Webshop neve: www.gyerekbiztos.hu

Név: Some Idea Bt.
Cím: 1147 Budapest Czobor utca 86A 
Magyarország (HUN)


Elérhetőségek:
Email: info@gyerekbiztos.hu
Ügyfélszolgálat telefonszáma:0630/864 7068

 

Munkatársaink:

Sommer Ádám
Ügyvezető, tulajdonos

 

 

 

Sommer Ágnes
Kereskedelmi és marketing vezető

 

 

Adószám: 24912912-2-42
Cégjegyzékszám: 0106787795
Nyilvántartásba vevő cégbíróság:
 Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Webhosting szolgáltató: Shoprenter Kft.
4028 Debrecen, Kassai u.129.
info@shoprenter.hu

Írjon nekünk!