Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény javítására. Az oldal használatával beleegyezik a cookie-k használatába. Oké
Termékek Menü
0

Adatvédelmi nyilatkozat

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat a  Some Idea Bt.  („Adatkezelő”) által üzemeltetett  gyerekbiztos.hu  oldalon rendelt termék megrendelése során megadott személyes adat kezelését határozza meg.

Adatkezelő adatai:
Név:Some Idea Bt.

Cím: 1147 Budapest Czobor u 86A
Telefon: 0630/864 7068
Email: info@gyerekbiztos.hu , vagy gyerekbiztos@gmail.com

 

Az Adatkezelő az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (pl. szállítás, számlázás, esetleges későbbi jogérvényesítés) teljesítése érdekében, továbbá hírlevél küldése céljából használja. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és az egyes szerződések létrejöttétől számított 1 (egy) évig kezeli. 
 

Az adatkezelő kijelenti, hogy adatkezelése alábbi hatályos jogszabályoknak megfelel:

A 2001.évi CVIII. (elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról rendelkező t v.),   2011. CXII törvény  ( Információs önrendelkezési jogról és információ szabadság),   1998. évi VI. törvény
(az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről) , 2003. évi C. tv.

A szolgáltatás igénybevételével a felhasználók magukra nézve elfogadottnak tekintik a jelen Nyilatkozat feltételeit. A nyilatkozatot az Adatkezelő megváltoztathatja, azonban biztosítja a webáruház oldalán annak azonnali frissítését.

Az érintettek köre: vásárlók és regisztrált felhasználók 

A kezelt adatok köre: a felhasználók által megadott, a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím 

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése, szállítás, számlázás, a felhasználókkal történő kapcsolattartás és egyedi ajánlatok nyújtása.

A gyerekbiztos.hu oldalon a vásárlás regisztráció nélkül is történhet. Amennyiben a Vásárló regisztráció mellett dönt, a következő vásárlás során már a megadott email címmel és jelszóval beléphet, ezzel megkönnyítve a vásárlás folyamatát, hiszen adatait automatikusan felhozza a rendszer. A sikeres regisztrációról minden esetben email értesítést kap a megadott email címre. Kérjük belépései azonosítóját és jelszavát kezelje bizalmasan, mert az ennek harmadik fél általi visszaéléséből eredő károkért felelősséget nem áll módunkban vállalni.

Hírlevél feliratkozás:

A megrendelés elküldése során jelezheti hírlevél igényét is a kis négyzet kipipálásával, valamint a Hírlevél dobozban név és email cím megadásával. A hírlevélre történő feliratkozással Ön sok hasznos információhoz juthat a gyerekbiztonság témakörében, valamint azonnal értesülhet a világban és weboldalunkon megjelenő újdonságokról, akciókról. Iratkozzon fel bátran, hiszen sok hasznos hírrel, információval segítjük minél biztonságosabbá, gondtalanabbá és kényelmesebbé tenni életét gyermekével. Feliratkozását bármikor egyszerűen töröltetheti a info@gyerekbiztos.hu címre küldött email-lel!


Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- A Some Idea Bt kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai: Sommer Ágnes, Sommer Ádám
- MPL szolgáltató munkatársai, akik a szállítással kapcsolatos információkat használják
Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt, a szerződés teljesítésével összefüggésben kezelt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 1 éven belül törlésre kerülnek. A Some Idea Bt. a hírlevél küldése céljából kezelt személyes adatokat a felhasználó törlés iránti kérelmének időpontjáig kezeli.
A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait. 


A Felhasználó kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését is a info@gyerekbiztos.hu címen, valamint tájékoztatást kérhet az Adatkezelő által kezelt adatokról, az adatkezelés jogalapjáról, valamint céljáról, melyre az Adatkezelő haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül köteles reagálni.

A gyerekbiztos.hu oldal a remarketing eszközével élve az oldal látogatóit érdeklődési körüknek megfelelő hirdetésekkel keresheti meg a Google Adwords rendszerén keresztül. A remarketing elsődleges célja a vevőkkel való kapcsolattartás, így releváns internetes webhelyeken jelennek meg a Google ill. partnereinek hálózatán. A Google cookie-k segítségével - amely a látogató korábbi látogatásait követi nyomon- jelenítheti meg a hirdetést a felhasználónak. Dönthet úgy, hogy nem kíván remarketing hirdetéseket látni, ebben az esetben a Google speciális beállítások/tartalombeállítások/adatvédelem menüpontban ezt megteheti.

A webáruház anonim látogató azonosítót ad minden használónak, amely semmilyen módon nem köthető személy azonosítására, csupán a gépének felismerésére szolgál. Ezt természetesen Ön letilthatja (ebben az esetben nem engedi az egyedi azonosító elhelyezését) a beállítások menüpontban. Ez a webáruház használatát minimálisan befolyásolhatja, hiszen így nem tudunk testreszabott megoldásokat kínálni és bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek, azonban a vásárlás menetét nem zavarja. A cookie használatáról, letiltásának menetéről   ide kattintva  olvashat.

Az Adatkezelő törekszik minden tőle elvárható intézkedést megtenni annak érdekében, hogy az általa használt számítástechnikai rendszerek biztonságát biztosítsa, különös tekintettel az oldalon tárolt adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megakadályozására.

Azonban nem vállal felelősséget bűncselekmény vagy egyéb, elháríthatatlan okból bekövetkező adatvesztésért.

A Some Idea Bt. gyerekbiztos.hu oldalon kezelt adatainak kezelését a  NAIH-82319/2014 és a NAIH83567/2015  adatvédelmi nyilvántartási szám alapján végezzük.

JOGORVOSLAT
Felhasználó/vásárló adatainak nem jogszerű kezelése/felhasználása esetén, valamint a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatban panasszal élhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál, és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnál. Felhasználó/vásárló az igénye érvényesítése esetén Bírósághoz is fordulhat.

Az adatvédelmi tájékoztató letölthető innen.

blog comments powered by Disqus