Ajándékozzon biztonságot

Ajándékozzon biztonságot!

Egy kisbaba születésekor, vagy az első születésnapra gyakran okoz fejtörést a barátoknak, rokonoknak, hogy mit ajándékozzanak. Sajnos az esetek nagy részébe kicsit maguknak kezdenek el vásárolni az emberek, azaz megveszik a legcukibb ruhát, bébijátékot, holott egy baba érkezése rengeteg olyan kiadással jár, ami kevésbé látványos, de annál hasznosabb és szükségesebb holmikra költenek. Kevesen tudják, de a bébiőrzők, légzésfigyelők, utazási kellékek igen költségesek, pedig ezekről ritkán mondanak le a szülők. 
Áruházunkban lehetősége van ajándékkártyát vásárolni, melyet az Ön által megajándékozni kívánt szülők az áruház bármelyik biztonsági termékére levásárolhatnak.
A pároknak arra is van lehetőségük, hogy a kapott ajándékot több alkalommal megbontva vásárolják le.

Önnek nem kell mást tennie, mint tegyen be kosarába annyi darabot a kosarába az ajándékkártyából, ahány forint értékben szeretne ajándékozni és mi küldünk Önnek egy ajándékkártyát, melyet ténylegesen átadhat. 
Fogjanak össze a barátokkal, nagyszülőkkel, unokatesókkal és adják össze ajándékkártyáikat, melyből a fiatal pár áhított biztonsági eszközét megvehetik.

A biztonságnál jobb ajándékot nem adhat. Gratulálunk döntéséhez.